cocoonen tijdens corona

De situatie in België is op dit moment allesbehalve fijn: de deuren van de horecazaken zijn dicht, alle evenementen afgelast en veel mensen zitten verplicht thuis. 

Des te meer redenen om het thuis extra gezellig te maken om samen deze moeilijke periode door te komen. Wij verzamelden alvast enkele tips waarmee je direct extra gezelligheid in huis creëert. 

 

Tip 1:  laat je sportactiviteiten thuis doorgaan 

De sportscholen zijn dan misschien gesloten, maar daar heeft Gudrun Hespel, zaakvoerster van The Fittest You, iets op gevonden: via het programma ‘20 days of Coron-abs’ kan je gewoon thuis je oefeningen doen aan de hand van video’s. 

Op een leuke manier bewegen, daar zeggen wij geen nee tegen. 

Meer informatie vind je hier: https://the-fittest-you.com/webshop/

Gudrun Hespel The Fittest You

Tip 2: geniet van een lekker kopje thee 

Als theebedrijf kan thee natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje. Kruip samen gezellig in de zetel met een heerlijk kopje thee, het zit in de kleine dingen in het leven. 

In deze onzekere periode willen we iets extra doen: daarom krijg je nu bij aankoop van 3 doosjes thee (maakt niet uit welke) 1 doosje Ginger Lemon gratis. (Als je er 6 koopt krijg je er 2 extra gratis enzoverder.) 

* Als we je bestelling klaarmaken wordt dit doosje automatisch aan je bestelling toegevoegd. Je hoeft het dus niet in je winkelmand te steken.  

Shop veilig via onze webshop: https://natuurlijke-thee.be/winkel/

ontdek onze nieuwe thee ginger Lemon

 

Tip 3: maak het thuis extra gezellig, koop decoratie online 

De lente komt eraan, het ideale moment om je huis en interieur volledig lente-proof te maken. En… als we niet naar de winkels kunnen, dan shoppen we toch gewoon online. 🙂

Via de webshop van Meubelen Jonckheere haal je alvast je favoriete decoratie in huis. Wij proberen op die manier de lokale handel zoveel mogelijk te steunen. 

Ontdek de webshop:https://www.meubelen-jonckheere.be/

 

Tip 4:  vul een pot met activiteiten

Zit je samen met je kinderen thuis? Stel samen papiertjes met activiteiten op en steek die allemaal in een pot. Slaat de verveling toe? Dan kan je een papiertje uit de pot trekken. Plezier gegarandeerd en je houdt op deze manier de kids ook bezig! 🙂 

 

Tip 5: een picknick in eigen tuin 

Het wordt mooi weer de komende dagen! We hoeven dus absoluut niet binnen te zitten, maak er een vakantie in eigen tuin van. Leg een laken in de tuin, zorg voor wat fruit en je hebt direct dat vakantiegevoel! 

Tip: bestel nog snel een doos van onze ijsthee: wist je dat die 50 procent minder suiker bevat dan de traditionele ijsthee? Je voegt gewoon de inhoud van het zakje toe aan een shaker met wat en ijsblokjes. En voila, je home made ijsthee is klaar. 

Je hebt ze in drie smaken: peach, lemon en green & lime. 

Bestellen kan hier: https://natuurlijke-thee.be/product-categorie/homemade-shaken-ice-tea/

Home made shaken ice tea met 50% minder suiker

Tip 6: lezen, lezen en nog eens lezen

Met deze tip ben je alvast bezig als je dit artikel leest. 🙂 Onze blog staat boordevol tips en tricks in verband met thee, nieuwtjes en lekkere recepten. We hebben in dit artikel ook de leukste leestips voor theeliefhebbers opgesomd: https://blog.natuurlijke-thee.be/2019/05/27/leestips-voor-theeliefhebbers-de-meest-interessante-theeboeken-op-een-rijtje/

De stille kracht van thee

We zijn in normale tijden enorm druk bezig, neem deze tijd vooral om het wat rustiger aan te doen. Het is wat het is, we kunnen er alleen maar op een positieve manier mee omgaan en vooral ook doen wat er van ons gevraagd wordt. En als we dan toch thuis zitten: maak het gewoon extra gezellig! 

Be safe en zorg voor elkaar.

Groetjes en tot snel,
Anuschka & Paul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here