cashback world kaart

Onze trouwe klanten weten het al: met hun klantenkaart krijgen ze permanent 2% Cashback en 1 Shopping Point per 100 euro aankoop. Telkens als je bij ons bestelt, dan wordt dat, via je klantenkaart, in orde gebracht. Maar dat is niet het enige: die voordelen heb je ook bij meer dan 140.000 partners wereldwijd. 

Wil je nooit meer te veel betalen en genieten van geweldige deals? Schrijf je hier in voor onze GRATIS klantenkaart en dan geven we je graag meer informatie: https://cbw.to/36ph7z

Benieuwd hoe dat juist werkt? We geven je graag een antwoord op enkele veelgestelde vragen!

 

1. Bij welke partners kan je terecht met je Cashback World klantenkaart? 

Je kan met je Cashback World- kaart zowel terecht bij partners in het binnenland als buitenland. Op dit moment zetten we graag enkele Belgische partners in de kijker. ‘Winkelhieren’ is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Het is een bizarre periode voor ons allemaal, daarom steunen wij massaal de lokale handel in eigen land.

Torfs 

Bij Torfs kan je dankzij eVouchers shoppen met Cashback en Shopping Points, en dat zowel in de winkels als online op www.torfs.be. Je krijgt er maar liefst 5% Cashback en 2 Shopping Points per 100 euro aankoop. 

Het enige wat je moet doen is je eVoucher online bestellen en dan wissel je ze snel en probleemloos in tijdens het winkelen. Je schoenen koop je voortaan extra voordelig voor het ganse gezin. 🙂 

Fun

Nog speelgoed of feestartikelen nodig? Ook bij Fun kan je steeds terecht met je klantenkaart (zowel in de winkels als online via www.fun.be.) Nu we allemaal nog steeds zoveel mogelijk thuis moeten blijven kunnen we het evengoed gezellig maken. Ze hebben trouwens een aanbod zwembaden, jacuzzi’s en waterspeelgoed. Ideaal als de temperaturen weer de hoogte inschieten!

Je kan met je klantenkaart ook terecht bij Hema, De Bijenkorf, JBC, Inno, Fnac, Vtwonen, ICI Paris XL, Bongo, Hello Fresh en nog zoveel meer!  Op de website vind je een lijst van al de partners: www.cashbackworld.com/be-nl/search/partner

Ook bij Blend Tea kan je met je klantenkaart winkelen, daardoor krijg je als trouwe klant steeds korting op je bestellingen. Mooi meegenomen, toch? 

 

2. Wat zijn Shopping Points? 

Wanneer je met je klantenkaart winkelt bij verschillende shops, dan zal je na een tijdje ook Shopping Points verzamelen, naast de korting die je krijgt. Deze punten kan je omwisselen voor superinteressante deals: dat kan een korting zijn op een bepaald product, een korting op een overnachting (…) 

Korting én interessante deals, daar zeggen wij geen nee tegen.

Hoe werken Shopping Points?

 

3. Is het gratis? 

Ja, de klantenkaart is helemaal gratis. Klaar om geld te besparen? Vraag vrijblijvend je kaart aan via deze link: https://cbw.to/36ph7z

4. Hoe werkt het? 

Je kan op twee manieren shoppen: in een winkel, of online via de website van de handelaar.

Online winkelen
Zoek op de website van Cashback World naar de gewenste shop, klik daarna op de knop ‘online shoppen.’ Omdat je via de Cashback World website doorklikt naar de Online Shop worden er op de aankoop Cashback en Shopping Points verzameld. 

In de winkels
Laat je klantenkaart scannen aan de kassa bij het afrekenen of wissel je eVouchers in. 

Uitbetaling
Heb je 10 euro of meer verzameld? Dan wordt dit bedrag op je bankrekening gestort, zo simpel is het! 

 

Heb je nog vragen? Dan mag je ons altijd mailen via info@blendtea.be 

Groetjes,
Anuschka & Paul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here