MONA waasmunster (2)

 

Waasmunster heeft er een nieuwe hotspot bij: vanaf nu kan je er terecht bij Mona, een hip restaurant met buitenbar waar je van een bijzondere culinaire ervaring geniet. Voor een vakantiegevoel hoef je dus echt niet naar het buitenland te trekken, dat kan gewoon in eigen land. Geoffrey Verbeke en Yves Vandijck, die zelf al een aantal horecazaken uitbaten, bundelen hun krachten en brengen met Mona extra waarde voor de omgeving. 

Benieuwd? We vertellen je graag meer over deze culinaire hotspot. 

MONA waasmunster

 

Van fingerfood tot een snelle lunch of een gezellig diner

 

Een snelle lunch, een apero met de vrienden of genieten van een gezellig diner met z’n tweetjes? Bij Mona kan dat allemaal. Op de ruime menukaart vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak. Van fingerfood tot cocktails, een lekkere pasta, salade of een voor- en hoofdgerecht en dessert? Aan jou de keuze. Ook aan de allerkleinsten werd er gedacht, op de kaart staan lekkere kindergerechten die absoluut in de smaak vallen bij de kids. 

Genieten, dat doe je trouwens zowel in het restaurant als aan de buitenbar. Ze hebben een ruim buitenterras waar het echt aangenaam vertoeven is. Terwijl jij op je gemak zit, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin. 

 

 

We zijn superfier dat Blend Tea partner mag zijn

Ben je al eens langsgeweest? Dan heb je waarschijnlijk de thee van Blend Tea op de kaart gespot! Superfier dat we deel mogen uitmaken van zo’n leuk concept. 

Zowel onze White Czar, Arabian Nights, Body&Mind, Cranberry, als Milla thee kan je er bestellen. En je kan er ook genieten van onze  verfrissende home made shaken ice tea (de lemon & green). 

Vergeet bij je volgende bezoekje dus geen foto te nemen als je van jouw #blendteamoment geniet, wij vinden het ontzettend fijn als we foto’s van jou ontvangen. 

Meer informatie 

Mona is alle dagen geopend: 

  • Ma-do: 11 uur tot 21 uur
  • Vr-za: 11 uur tot 22 uur
  • Zo: 11 uur tot 21 uur

Adres: Fortenstraat 111, 9250 Waasmunster

Reserveer je tafel online en volg ze zeker op Facebook  voor de laatste nieuwtjes

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here