Natuurlijke thee webshop belgië

Alles wat wij doen, doen we in functie van onze klanten. We willen dat jij geniet van een heerlijk theemoment met enkel de beste ingrediënten van de natuur! 

Maar soms kan je niet anders dan een stijging van de prijzen doorvoeren. We willen transparant zijn en vertellen je daarom graag in deze blog waarom deze stijging niet te vermijden is. 

De kosten stijgen 

De kosten van transport, productie, de personeelkosten: alles is de afgelopen jaren toegenomen. 

Als klein familiebedrijf kan je dan niet anders om je prijzen mee te verhogen, omdat het anders niet haalbaar is. Het leven wordt duurder en wij moeten dus mee evolueren. 

Concreet betekent dit het volgende 

Vanaf februari 2020 hebben we onze prijzen met 5% verhoogt. Al de losse heeft nu als nieuwe prijs €5,85 (behalve de White Czar die nu €6,71 is.)

Voor de piramides gelden de volgende prijzen: 

Als je kiest voor thuislevering in België, dan betaal je 5,90 euro verzendingskosten. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan is de verzending gratis. 

Natuurlijke thee webshop belgië (1)

Vraag je gratis klantenkaart aan en krijg Cashback bij meer dan 140.000 shops wereldwijd 

Maar er is ook goed nieuws. Als je jouw gratis klantenkaart aanvraagt, dan krijg je ook bij meer dan 140.000 verschillende shops Cashback. Is dat niet fijn? Zo spaar je direct ook veel geld uit! 

Bij aankoop van 100 euro aan thee via onze webshop, krijg je via de klantenkaart 2% Cashback en 1 Shopping Point (met deze shopping points kan je de leukste deals scoren (zoals korting op een hotelovernachting, …) 

Vraag je kaart vrijblijvend aan via deze link: https://cbw.to/36ph7z

Veel shopplezier! 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here