Theeworkshop Belgie - Blend Tea

 

Als je onze webshop www.natuurlijke-thee.be een bezoekje brengt, dan ben je waarschijnlijk wel eens een uitverkocht product tegengekomen. Vervelend, en al zeker als je juist deze theesoort wou bestellen… maar er is wel een goede reden voor. 

Bij Blend Tea werken we enkel met grondstoffen van de beste kwaliteit: als de thee bij ons binnenkomt wordt die door ons aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen. Enkel als ze van de beste kwaliteit is bieden wij ze aan, met minder nemen wij absoluut geen genoegen.

 

Uitverkocht, wat nu? 

Als een bepaalde theesoort niet aan onze verwachtingen voldoet, dan wordt de productie achteruit geschoven. Dit wil zeggen dat het een aantal weken kan duren vooraleer de theesoort terug op voorraad is. We houden je op onze Facebook of Instagram wel op de hoogte als een theesoort is aangevuld. 

Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats, we zeggen het liever als een bepaalde theesoort niet op voorraad is want we willen je enkel het beste bieden.

 

Met respect voor onze medewerkers 

Naast de kwaliteit van de grondstoffen vinden we het ook belangrijk dat onze medewerkers goed behandeld worden. Onze medewerkers gaan overal ter wereld voor jou op zoek naar de beste ingrediënten en dat steeds met respect voor de kwaliteit, de verbouwer en de productie manier. Wij zorgen ervoor dat hun welzijn en gemeenschap ondersteunt wordt, dit doen we onder andere door de volgende zaken: 

  1. We voorzien educatie voor de telers en hun gezinnen, zodat we ongeletterdheid kunnen bestrijden. 
  2. Man en vrouw is gelijk, binnen onze leidinggevende functies zijn er dus evenveel vrouwen als mannen. 
  3. Daarnaast zorgen we ook voor het medische welzijn van onze medewerkers. 

 

natuurlijke thee voordelen

De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar

We denken ook aan het milieu, daarom zijn onze theezakjes volledig biologisch afbreekbaar, wat ook wil zeggen dat ze gewoon in de gft-bak mogen. Dit is een duurzaam alternatief voor de traditionele theezakjes, want wist je dat die vaak uit plastic bestaan? Naast het feit dat plastic in je theezakje toch niet echt gezond en smakelijk klinkt, is het ook superslecht voor het milieu. 

Wij gaan de strijd met vervuiling aan, onze 100% biologisch afbreekbare theezakjes zijn veel beter voor het milieu. Daarnaast zijn ze ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Enkel pure thee met de beste ingrediënten, zodat je de ultieme smaakbeleving hebt! 

Lees je graag meer over onze thee, acties of events? 

Schrijf je dan zeker in voor de gratis nieuwsbrief, en dan krijg je ook 10% korting op je eerste bestelling:

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here