4 x de lekkerste herfst en winterthee

Als de blaadjes naar beneden vallen, de kleuren veranderen en het buiten kouder wordt, dan weet je dat het theeseizoen aangebroken is. Terwijl we in de zomer eerder kiezen voor koude dranken, biedt een warme kopje thee troost bij het sombere winterweer. 

Zwarte thee, groene thee, witte thee… de keuze is zo groot! Omdat je uit zoveel smaken en combinaties kan kiezen delen wij vandaag onze favoriete theesoorten voor een knusse herfst en winter. 

Onze kruidige Indian Chai 

Even lekker opwarmen en tegelijk ook volop genieten: daar dient onze chai thee voor. Het is een heerlijke, pittige drank die van oorsprong uit India komt. Onze mix bevat zwarte thee, kruidnagel, stukjes gember, korianderzaden en kaneel. Als je echt volop wilt genieten van een traditionele chai, dan voeg je er ook nog warme melk en suiker aan toe, maar dat is geen verplichting! Drink hoe jij hem het lekkerste vindt. 🙂 

Wil je jouw kopje Indian Chai prachtig serveren? Vorige week deelde we al dit recept, waarmee je pas echt dat herfstgevoel creëert.

https://natuurlijke-thee.be/winkel/indian-chai/

Chai tea

Ginger Lemon 

De herfst en winter zijn dan wel gezellige seizoenen, één ding kunnen we missen: die vervelende verkoudheid of een griepje. Heb je last van een verstopte neus? Adem de geur van onze ginger lemon in, want dit ontzwelt de neus. Daarnaast is het aangeraden om veel te drinken, want het maakt je neusslijm los waardoor je neus ook vrij blijft. 

De combinatie van gember en lemon werkt oppeppend, het is een verkwikkende thee die ideaal is tijdens de koudere maanden! 

https://natuurlijke-thee.be/winkel/ginger-lemon/

ontdek onze nieuwe thee ginger Lemon

Nettare d’Africa en Madagascar: Rooibos thee 

Rooibos is eigenlijk geen thee, want het is niet afkomstig van de theeplant en daarom is het een infusie. Alhoewel het geen thee is, heeft rooibos enorm veel gezondheidsvoordelen. Onze Nettare d’Africa bevat naast rooibos ook de pikante, zoete smaak van sinaasappel en het parfum van bittere sinaasappel. 

Hou je ook van een vleugje vanille in je thee? Dan is onze Madagascar zeker iets voor jou: naast rooibos bevat het vanillestukjes, adem dit heerlijke aroma in en geniet. 

https://natuurlijke-thee.be/winkel/nettare-dafrica/

https://natuurlijke-thee.be/winkel/madagascar/

Rooibos thee

Vento d’Autunno: zwarte thee

Proef de smaak van de herfst met onze Vento d’Autunno, wat letterlijk herfstwind betekent. Het doet ons denken aan schitterende zonsondergangen en de prachtige herfstkleuren.

De combinatie van zwarte thee, hazelaar bladeren, hazelnoot en vanille arom biedt troost tijdens een koud najaar. 

https://natuurlijke-thee.be/winkel/vento-dautunno/

Vento-dAutunno-1

Het fijne aan thee: er zijn zoveel verschillende theesoorten en die vele heerlijke smaken geraak je nooit beu. Al onze theesoorten zijn verkrijgbaar in de webshop: https://natuurlijke-thee.be/winkel

 

En pssst: wil jij graag 10% korting op je eerste bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en dan houden we je ook graag als eerste op de hoogte van exclusieve acties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here