de beste theesoorten voor een goede nachtrust

Terwijl de ene persoon na 5 minuten al in slaap valt, vraagt het voor de andere toch veel moeite en vooral ook tijd. Al zijn we nog zo moe, soms lukt het gewoon niet om snel in slaap te vallen. Vervelend want iedereen heeft een goede nachtrust nodig en urenlang wakker liggen is allesbehalve fijn….

Slaapmuziek, schaapjes tellen, even iets anders doen: heb jij ook al zoveel geprobeerd om de slaap te vatten én nog geen remedie gevonden? Onze tip: drink een tasje thee voor het slapengaan. Niet zomaar elke thee, maar soorten die slaap bevorderen. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje!

 

Nettare d’Africa

Onze Nettare d’Africa is een blend van rooibos uit Zuid-Afrika, de pikante en zoete smaak van sinaasappel, oranjebloesem en cranberry aroma. Rooibos is eigenlijk geen thee omdat het niet van theeblaadjes van de Camellia Sinensis gemaakt wordt. Rooibos groeit in het Cedergebergte in Zuid-Afrika, de blaadjes van deze struik worden geoogst, gemalen, gefermenteerd en gedroogd. Onze Nettare d’Africa heeft een lichte hazelnoot afdronk en kan je zowel perfect koud als warm drinken.

Rooibos is trouwens supergezond: het zit boordevol antioxidanten, vitamine C en daarnaast is deze thee cafeïnevrij, waardoor je perfect een kopje kan drinken voor het slapengaan. Let op: groene en zwarte thee bevatten theïne, deze soorten kan je dus beter niet drinken voor het slapengaan! Kies voor cafeïnevrije theesoorten of infusies.

Shop hier: https://natuurlijke-thee.be/winkel/nettare-dafrica/

Nettare-dAfrica rooibos thee

 

Madagascar

Nu we het toch over de vele voordelen van rooibos hebben, stellen we je ook graag onze Madagascar thee voor! Een heerlijke combinatie van rooibos, Kefhir lime aroma en de warme, zoete smaak van vanille. De smaken van rooibos en vanille gaan perfect samen en zorgen voor een ontspannen thee-moment. Sluit je ogen, verwarm je handen aan het kopje en geniet! Wedden dat je je snel slaperig zal voelen?

Shop hier: https://natuurlijke-thee.be/winkel/madagascar/

Madagascar rooibos thee

 

Milla

Een klassieker die wel vaker voor het slapengaan gedronken wordt: onze kamille thee. Deze blend bevat kamille maar ook rozenbottel, sinaasappelschil, citroengras, citroenmirte, hibiscus en Nanah mint. Deze smaken gaan perfect samen. Voel, proef en ruik, want de heerlijke geur brengt je helemaal tot rust. Slaap lekker!

Shop hier: https://natuurlijke-thee.be/winkel/milla/

Milla kamille thee

Deel jouw Blend Tea- moment op social media met de hashtag #blendteabelgium en tag ons met @blendtea. Elke maand kiezen wij de leukste foto uit en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs. Op deze manier willen wij jou graag bedanken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here