Terug naar school

De lange zomervakantie loopt stilletjes aan op zijn einde en dat betekent: back to school! De kids willen het waarschijnlijk helemaal nog niet horen maar binnenkort zitten ze weer achter hun vertrouwde schoolbank. Maar first things first: er moet schoolmateriaal aangekocht worden. Terwijl de kinderen nog genieten van hun laatste weken zomervakantie start voor mama en papa de zoektocht naar materiaal. En dat wil zeggen dat die laatste weken van augustus vaak stressvol zijn! Maar eigenlijk is dit voor niets nodig… Vandaag vertellen wij je welke theeblends perfect zijn om even tot rust te komen en die dagelijkse stress te vergeten.

Milla

Dé klassieker onder de feel good infusies is ongetwijfeld onze Milla. Wist je dat het woord Kamille afgeleid is van het Grieks en grondappel betekent? De blaadjes van Kamille hebben een lichte appelgeur en daar komt de naam vandaan. Kamille is al eeuwenlang gekend omwille van de kalmerende werking. Zo zit het boordevol flavonoïden die aan de hersenen een signaal geven waardoor de ontspannende hormonen serotonine en dopamine worden aangemaakt. Als je slaapproblemen hebt kan je dus zeker een tasje kamille thee drinken voor het slapengaan en je slaapt als een roosje! Daarnaast is de geur ook echt kalmerend. 

Ginger Lemon

Onze Ginger Lemon hebben we recent mogen verwelkomen als nieuwste telg in de familie en daar zijn we enorm fier op! Ginger Lemon is een gekende combinatie en wordt al heel lang gedronken omdat het veel voordelen heeft voor de gezondheid. Zo bevordert het de spijsvertering en verbetert het ook de concentratie. Maar deze combinatie heeft ook een ander voordeel: het verzacht zenuwen en draagt bij tot een beter humeur. Onze Ginger Lemon kan je zowel ’s morgens drinken, ’s avonds maar ook gewoon koud doorheen de dag! Relax, zet je in je favoriete hoekje van de zetel en geniet van deze heerlijke combinatie!

Madagascar

Last but not least, onze Madagascar. Een heerlijke combinatie van rooibos en vanille! Kennen jullie de voordelen van rooibos al? Rooibos groeit enkel in het Cedergebergte in Zuid-Afrika en wordt al eeuwen gebruikt door de plaatselijke bevolking. Zij kennen de voordelen voor de gezondheid dus al veel langer dan ons. Rooibos is gekend omwille van de ontspannende werking, het is rijk aan antioxidanten, vitamine C en daarnaast is het ook cafeïnevrij. Een echte feel good thee! 

Welke is jouw favoriet?
PS: volg je BlendTea Belgium al op Facebook of Instagram? Daar houden we je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here