Nieuwe verpakking Blendtea

Waar wij echt blij van worden? Een perfect gezet kopje thee. De herfst komt er weer aan en dan kan het zo gezellig zijn om jezelf in het meest comfortabele hoekje van de zetel te nestelen met een heerlijk tasje thee. Zo’n theemoment biedt je rust en verwarmt je tijdens de meest donkere en koude dagen van het jaar. Bij BlendTea zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om de thee-ervaring van onze klanten nog specialer te maken. En laat ons eerlijk zijn: het oog wil ook wat, daarom hebben we recent gloednieuwe verpakkingen op de markt gebracht! Echte kunstwerkjes die jouw theemoment nog specialer maken.

Mooi in eenvoud

Onze verpakkingen zijn puur en sober, daarmee willen we bijdragen aan een theemoment waarbij je helemaal tot rust komt. Een theemoment in zijn puurste vorm dus! Al onze verpakkingen zijn prachtig in al hun eenvoud en daarnaast ook heel herkenbaar. Kleine kunstwerkjes op zichzelf die bijdragen aan een prachtige ervaring.

De binnenkant is natuurlijk even belangrijk als de buitenkant! Zelfs belangrijker want de kaft van een boek kan dan nog zo mooi zijn, als het boek zelf niet goed is heb je er natuurlijk niets aan. Bij BlendTea hechten we een groot belang aan de kwaliteit van onze thee en de verpakking. Hierbij schenken we steeds ook aandacht aan het milieu, want duurzaamheid is een van onze kernwaarden. Geniet van die uitstekende kwaliteit en smaakbeleving!

Bewaring en behoud van aroma’s en geuren

Onze theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beinvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton. Je zou ervan verschieten hoe vaak dit voorkomt in de sector en als consument weet je natuurlijk graag wat de kwaliteit is van de producten die je koopt. Door de vorm en het materiaal van onze theezakjes laten ze een grote hoeveelheid water toe om door het zakje te stromen waardoor de blaadjes genoeg ruimte krijgen om uit te zetten n smaak af te geven. Dit zorgt voor die geweldige smaakbeleving! Hiermee denken we dus zowel aan het milieu als aan onze klanten want door onze verpakking gaan er geen aroma’s en smaak verloren en daarnaast zijn ze ook duurzaam. Een win-win situatie!

Bij BlendTea hebben we 3 verschillende verpakkingen: losse thee in hersluitbare zak, de gekende piramides enlosse thee in een luxeblik. Steeds met diezelfde hoge kwaliteit die je van BlendTea gewend bent!

Afhaling op kantoor

We luisteren graag naar onze klanten, jullie mening is van onschatbare waarde. We kregen regelmatig de vraag of bestellingen ook bij ons op kantoor in Sint-Niklaas kunnen worden afgehaald en dat is vanaf nu dus mogelijk! Bestel jouw favoriete thee via onze webshop en kies bij het afrekenen voor de optie “afhalen”. Dan kan je zelf kiezen wanneer je jouw pakket komt ophalen.

Psst: lees je graag meer over de voordelen van thee? Elke week delen wij een nieuw artikel op de blog waarin we onze passie voor thee graag met jullie delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here