kerstcadeaus voor theeliefhebbers

 

December is zo’n gezellige maand: al die vele kerstdiners, aperitiefjes met de vrienden, kerstmuziek op de achtergrond… het enige wat minder fijn is aan deze periode is de cadeaustress die erbij komt kijken. Want wat moet je dit jaar weer geven aan vrienden en familie? 

Maak het jezelf gemakkelijk deze kerst en bestel jouw cadeaus alvast online (of koop ze tijdens onze Christmas Shopping op 15 decemberBij Blend Tea vind je een leuk aanbod cadeaus voor elke theeliefhebber. 

 

Cadeautip 1: een thee-abonnement 

Bij een thee-abonnement leveren wij gedurende een bepaalde periode een selectie thee aan je deur. Je kan kiezen uit 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om gedurende 3 maanden elke maand 2 doosjes thee te laten leveren op het adres van de gelukkige. 

Dit is een prachtig geschenk waar hij of zij veel langer van geniet.

 

Cadeautip 2: kennismakingspakket of geschenkdoosjes

Ons kennismakingspakket bestaat uit 22 verschillende smaken thee, hierdoor laat je hem of haar kennismaken met Blend Tea. Verpakt in een leuk zakje, ideaal als cadeautje onder de kerstboom!

Of… kies uit een van onze geschenkdoosjes, die zijn verkrijgbaar in 5 smaken: Green, Black, Herbal, Exotic en Citrus. In elke doos zitten 4 soorten thee en in totaal 20 zakjes. 

Geschenkdoosjes

Cadeautip 3: Luxe geschenkdoos 

Mag het iets meer zijn? Dan is onze luxe theedoos het ideale geschenk. Deze fraaie geschenkdoos is gevuld met een assortiment thee van maar liefst 90 zakjes! 

Is de doos leeg? Dan zorgen wij voor de navulling. 

kerstcadeaus voor theeliefhebbers (1)

Je vindt al onze geschenken op deze pagina: https://natuurlijke-thee.be/product-categorie/geschenken/

 

christmas shopping sint niklaas

Koop je geschenken met 5% korting op onze Christmas shopping 

Op zondag 15 december ben je van harte welkom op ons Christmas Shopping Event. Je krijgt tijdens deze dag 5% korting op al onze thee (we hebben leuke theepakketten die mooi zijn om te geven en krijgen.)  Als je eerst wilt zien wat je cadeau geeft, dan is dit het ideale moment. 

PRAKTISCH

  • Waar?
    Industriepark West 73 9100 Sint-Niklaas
  • Wanneer?
    Zondag 15 december 2019
  • Hoe laat?
    Tussen 13 uur en 17 uur

Het event is gratis, maar we vragen wel om je in te schrijven via deze link:
Zo weten wij hoeveel mensen er ongeveer komen. https://natuurlijke-thee.be/schrijf-je-in-voor-het-kerstevent/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here