Download het gratis Blend Tea E- book vol recepten met thee (5)

Ben jij een echte theeliefhebber, net zoals wij? Dan weet je ongetwijfeld dat thee meer is dan een kopje thee. Je kan thee in zoveel verschillende gerechten verwerken én het zit zelfs in heel wat beautyproducten. Zo zie je maar, je kan er heel wat mee!

Omdat thee een veelzijdig product is hebben we speciaal voor jou een e-book geschreven boordevol inspiratie en recepten. Je leest er meer over de geschiedenis van thee, de soorten, het productieproces, welke thee bij welk gerecht past én we delen ook enkele overheerlijke recepten.

Blend Tea e-book: thee recepten, inspiratie, productieproces

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je het e-book direct in je mailbox toegestuurd! Daarnaast krijg je ook 10% korting op jouw eerste bestelling bij Blend Tea, zo kan je onze thee eerst eens ontdekken. (* Je kan je altijd uitschrijven en we sturen je enkel interessante tips en leuke promoties).

Inschrijven kan via dit formulier:

 

Groetjes en fijne theemomenten,

Anuschka en Paul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here