Verras theeliefhebbers met de promoties van Blend Tea

Wanneer je overspoeld wordt met kerstliedjes in de supermarkt en steeds meer kerstdecoratie in het straatbeeld verschijnt, dan weet je dat het aftellen is begonnen. Nog maar enkele dagen tot Kerstmis, wat vliegt de tijd! Maak in 2019 een theeliefhebber blij met ons ruim assortiment aan thee én leuke geschenken. De volledige maand december hebben we leuke eindejaars-promoties voor je, waar we je vandaag meer over vertellen. 

Promoties in de maand december

Na de feestdagen komen de goede voornemens eraan. We willen het liefst die feestkilo’s zo snel mogelijk verliezen en gezonder leven. Om die gezonde levensstijl te ondersteunen hebben wij voor jou enkele promoties in petto in de maand december. Bestel jouw thee voor januari en ga fit het nieuwe jaar in!

1. Een wellness bon bij elke bestelling wellness thee

Ken je ons assortiment wellness thee al? Dit zijn echte feel good thees met tal van gezondheidsvoordelen. Zo dragen ze bij tot gewichtsverlies en zitten ze boordevol gezonde stoffen die jouw gezonde levensstijl ondersteunen. Geef dit jaar onze wellness thee cadeau (of verwen jezelf) voor een gezond en lekker 2019. 

Abonnement wellness thee

2. Luxe geschenkdoos  met 90 zakjes en wellness bon

Een luxe geschenkdoos, dat is toch leuk om te geven en krijgen? Momenteel koop je deze voor 85 euro in plaats van 90 en je krijgt er ook een wellness bon bij. Het ideale geschenk voor theeleuten!

Meer informatie vind je hier.

Luxe geschenkdoos

3. Ice tea: gratis drinkfles

Heb je onze shaken ice tea al ontdekt? Onze ijsthee is homemade en bevat 50% minder suiker dan andere ice tea, daardoor smaakt het altijd! Je kiest uit perzik, limoen en citroen. Bij aankoop van 30 zakjes krijg je deze maand een gratis drinkfles cadeau en bij 50 zakjes zijn dat 2 drinkflesjes. Schol!

Ontdek het assortiment hier.

Ice tea flesjes

4. Wellness thee: 4 kopen, 2 betalen

Wil je alvast beginnen met een gezonde levensstijl? Als je 4 doosjes wellness thee koopt, dan moet je er maar 2 betalen. En samen is het werken aan een gezonde levensstijl nog leuker, verras daarom iemand dit jaar met een leuk geschenk van Blend Tea!

5. Actie gemberthee 20% korting bij aankoop van 2 stuks

Onze gemberthee is nog maar recent toegevoegd aan het assortiment en is een echte topper! In de winter kan ons immuunsysteem wel wat versterking gebruiken en dat doe je met deze lekker gemberthee. O zo gezond en ook nog eens lekker!

Nieuwe thee Ginger lemon

Bij elke bestelling losse thee 20 euro wellnessbon

Daarnaast krijg je voor elke bestelling losse thee van 20 euro een wellnessbon cadeau. Zo geniet je in het nieuwe jaar van wat me-time met je partner of vrienden.  Het volledige assortiment vind je hier: natuurlijke-thee.be/winkel/

Het volledige Blend Tea team wenst je via deze weg alvast graag een prachtige kerst en een schitterend en gezond 2019. Laten we samen van 2019 een topjaar maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here