Leukste kerstcadeaus van eigen bodem

Dat we bij Blend Tea zot zijn van thee moeten we je niet meer uitleggen. Thee is zo’n gezellige, gezonde drank en je kan kiezen uit een uitgebreid smakenpalet. Zo vind je iets voor elk moment! Onder onze kerstboom vind je dus zeker een theepakket terug, en natuurlijk is dat er eentje van Blend Tea! ;-)Daarnaast zijn we echt trots op onze Belgische roots dus het liefste steunen wij dan ook lokale handelaars. Dit zijn stuk voor stuk bedrijven met een mooi verhaal waar wij volledig achter staan. Daarom delen wij vandaag onze favoriete kerstcadeaus van Belgische bodem!

  1. I Just Love Breakfast granola

Bij ons dagelijks kopje thee hoort een lekker en gezond ontbijtje. Zo’n kommetje met lekkere, knapperige granola kan echt smaken, maar als je het aanbod in de supermarkt bekijkt zitten er vaak ongezonde keuzes tussen. Daar wil I Just Love Breakfast anders in zijn, Natalie ontdekte zo’n granola-ontbijt voor het eerst in een coffeebar in New York. Ze was teleurgesteld toen ze het aanbod in Belgi ontdekte want niets was zo licht en krokant ! Daarom ging ze zelf aan de slag, jarenlang genoten ze thuis zelf van hun eigen granola. Maar dit ochtendgelukje wou ze ook met anderen delen, dit doet ze nu via haar eigen merk I Just Love Breakfast.

De granola bevat vers geroosterde havervlokken, zaden en/of noten. Alle ingrediënten zijn biologisch en de granola wordt met de hand gemaakt. Geen toegevoegde suikers, alleen natuurlijke zoetstoffen!

www.ijustlovebreakfast.be/en

I just love breakfast

2) Een juweel van Laurence Delvallez

Laten we eerlijk zijn: houden we niet allemaal van een mooi juweel? Misschien maak je jouw vrouw, zus, oma of vriendin wel gelukkig met een mooi juweel van Laurence Delvallez. Dit merk is gekend om de vele luxueuze designs. Laurence laat zich inspireren door veel vormen en stijlen, de ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alle collecties ontdek je hier: www.laurencedelvallez.be/nl/collecties

Laurence Delvallez

3) Gezellige decoratie bij Meubelen Jonckheere

De winter is voor ons het ideale excuus om het extra gezellig te maken. Dat doe je met de warmste kussens, plaids, veel kaarsjes en andere gezellige decoratie. Bij Meubelen Jonckheere in Belsele vind je alles om van je huis een echte thuis te maken. Kijk eens rond op de ruime decoratieafdeling, want daar vind je zeker en vast een geschikt cadeautje voor elk budget en iedere smaak. Zo vind je er veel gekende merken waaronder Rivira Maison, J-Line, Salt & Pepper en nog zoveel meer!

Toch niet zeker wat je dit jaar onder de kerstboom moet leggen? Aan de balie kan je ook een cadeaubon kopen, dan kan de gelukkige zelf haar of zijn cadeautje komen kiezen!

www.meubelen-jonckheere.be

Meubelen Jonckheere

4) Heerlijk genieten bij Waer Waters

Die feestdagen zijn ongelofelijk gezellig maar soms ook wat hectisch. De cadeautjesjacht en al die feestjes met vrienden of familie eisen hun tol. In zo’n drukke tijden is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en hoe kan dat beter dan bij wellnesscomplex Waer Waters? Het complex bestaat uit twee aparte delen, voor bezoekers die liever hun zwempak aanhouden of zonder. Daarnaast is het aanbod er zo groot: er zijn verschillende stoombaden, zwemvijvers, dompelbaden, sauna’s en hamams. Voor ieder wat wils!

Pssst: bij elke bestelling van onze wellness thee of bij een bestelling van 20 euro aan losse thee krijg je een gratis wellness bon voor Waer Waters. 

www.waerwaters.com/nl

Waer waters

5) BlendTea: een geschenkdoos of kennismakingspakket

Last but not least, onze eigen geschenkdoosjes of kennismakingspakketten, want die zijn leuk om te geven en krijgen! Houden jouw vrienden ook zo van een lekker kopje thee? Dan verras je ze met ons uitgebreid aanbod aan verschillende smaken. Als je echt eens origineel uit de hoek wil komen kan je een van onze theeabonnementen bestellen. Gedurende de gekozen periode wordt er dan aan huis thee geleverd, ideaal voor iedereen die wel een tasje thee lust.

Geschenkdozen Blend Tea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here