De lekkerste herfstthees

De dagen worden korter, de blaadjes dwarrelen binnenkort naar beneden en de felle kleuren van de zomer maken dan plaats voor prachtige herfsttinten. Elk seizoen is speciaal maar laat ons even eerlijk zijn, de herfst heeft toch iets extra gezellig! Wij zijn zelf dol op de herfst, het is hét ideale moment om ’s avonds lekker gezellig onder een dekentje te kruipen, de kaarsjes aan te steken en een warm kopje thee te maken. Net zoals de wisseling van de seizoenen kiezen we ook voor andere theesoorten. Vandaag delen wij onze favoriete herfstige theeblends met jou!

Vento d’Autunno – Autumn Wind

(Zwarte thee met hazelnoot en vanille)

Als er één theeblend echt geschikt is voor de herfst, dan moet het onze Vento d’Autunno wel zijn. De naam betekent letterlijk herfstwind en doet ons helemaal denken aan de prachtige kleuren en sfeer die je met de herfst associeert. De zwarte thee bevat heerlijke smaaktonen van hazelnoot en een vleugje vanille. De ideale combinatie voor de herfst! Wanneer het buiten guur weer is, dan is onze Vento d’Autunno er om jou helemaal op te warmen. Shop hier: natuurlijke-thee.be/winkel/vento-dautunno/

 

Truffle Blanc

(Zwarte thee, macadamia noten, cacaonibs, witte chocoladestukjes, vanille)

Mmm als er iets is waar wij net als thee zo zot van zijn, dan is het wel chocolade. Wist je trouwens dat chocolade en thee eigenlijk een perfecte combinatie is? Er bestaan zoveel verschillende theeblends en soorten chocolade, in onze vorige blog kon je al lezen welke soorten goed bij elkaar passen. Daarnaast kan onze Truffle Blanc alle chocoladeliefhebbers zeker bekoren. Deze theeblend bevat zwarte thee, macadamia noten, cacaonibs, witte chocoladestukjes en vanille. Een heerlijke combinatie die zorgt voor een prachtig theemoment!

 

Nettare d’Africa

(Zuid-Afrikaanse rooibos, sinaasappelschil, oranje bloesem en sinaasappel- en Amerikaanse Cranberry aroma.)

Ken je onze Nettare d’Africa al? Eigenlijk is deze blend geen thee, want de mengeling is niet afkomstig van de theeplant Camellia Sinensis. Onze Nettare d’Africa bevat rooibos, een struik die enkel in Zuid-Afrika voorkomt. De mengeling bevat daarnaast ook sinaasappel die een licht pikante en zoete smaak geeft aan deze thee. Rooibos zorgt voor een lichte hazelnoot afdronk, wat natuurlijk heerlijk is in de herfst!

Indian Chai

De klassieker onder de herfstthees is ongetwijfeld onze Indian Chai! Wist je dat Chai eigenlijk gewoon ‘thee’ betekent? Deze theesoort is afkomstig uit India en wordt traditioneel gemaakt met zwarte thee en bepaalde specerijen. Wij voegden er kruidnagel, gember, koriander zaden en kaneel aan toe. Voor de traditionele bereiding kan je ook nog wat warme melk toevoegen, heerlijk tijdens die koudere dagen! Chai tea is de laatste jaren enorm populair geworden en is een van de meest trendy herfstdrankjes van het moment. Zeker het proberen waard! Shop hier:  natuurlijke-thee.be/winkel/indian-chai

 

Benieuwd naar ons volledig assortiment?
Je vindt alle theeblends in onze webshop: natuurlijke-thee.be/winkel

PS: volg je BlendTea al op Facebook en Instagram?
Daar houden we iedereen op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting op je eerste bestelling! De code wordt je direct toegestuurd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here