ontdek onze nieuwe thee ginger Lemon

We hebben er lang en vooral vol spanning op zitten wachten, maar eindelijk mogen we onze nieuwste theeblend aan jullie voorstellen! Je hebt het misschien al wel op onze Facebook-pagina gelezen dat we recent onze Ginger Lemon als nieuwste theeblend mochten verwelkomen. Daar zijn we natuurlijk fier op! Deze frisse combinatie is niet alleen lekker, het is echt super gezond! Ben je ook zo benieuwd? Vandaag vertellen wij je waarom je onze Ginger Lemon zeker moet proberen. 

Een hemelse combinatie

Onze Ginger Lemon thee combineert het frisse van gember met het frisse van citroen. Het is een geweldige en overheerlijke combinatie! De infusie heeft veel diepgang en kan je zowel drinken bij het ontbijt, ’s avonds bij de TV of koud doorheen de dag (dit is zeker welkom met zo’n temperaturen in België ;-)). Die veelzijdigheid is geweldig, maar wist je dat deze combinatie ook tal van gezondheidsvoordelen heeft? Onze grootmoeders wisten dit natuurlijk al langer, zij zetten gember-citroen thee bij tal van kwaaltjes en hup, de gezonde stoffen deden direct hun werk! Ken jij de voordelen van gember en citroen? We zetten ze voor je op een rijtje.

Voordelen gember & citroen

Zowel gember als citroen zijn supergezond en de kracht van de thee zit dus in de combinatie van deze twee wonderingrediënten. Gember en citroen verbeteren de thermogenesis, dit is het natuurlijk proces in ons lichaam waarbij we calorieën verbranden. Daarnaast voorkomt gember een opgeblazen gevoel en werkt het goed bij misselijkheid en maagzuur. Het werkt ook ontstekingsremmend, reinigt het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Tegenwoordig zijn gember-shots helemaal in, als je de goede eigenschappen van gember kent weet je uiteraard waarom!

Citroen bevat dan weer een grote dosis vitamine c en antioxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Het stimuleert ook de spijsvertering, het bevordert genezing én heeft reinigende eigenschappen. je kan dus wel stellen dat deze thee een echt wondermiddel in een kopje is!

Verfrissende Ginger Lemon ice tea

Wie denkt dat thee enkel warm gedronken kan worden heeft het goed mis. Onze Ginger Lemon vormt de ideale basis voor een verfrissende, lekkere en gezonde ijsthee! Zo’n lekker kopje ice tea maak je gemakkelijk zelf in een aantal simpele stappen.

  1. Schenk water dat van de kook is, ongeveer 80 graden, voeg je zakje Ginger Lemon toe en laat 3 minuten trekken.
  2.  Doe hetzelfde maar dan met een zakje zoetere thee, onze Thé des Iles of Nettare d’Africa is hiervoor geschikt.
  3. Neem het sap van 1/2 limoen of 1/2 appelsien, doe dit in een shaker samen met ijsblokjes en een aantal druppels honing. Voeg de afgekoelde Ginger Lemon en Thé des Iles of Nettare d’Africa toe. 
  4. Voeg nog wat fruit toe ter decoratie.

Et voila: helemaal klaar om geserveerd te worden! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here