Blend tea horeca-adresjes belgië

Wist je dat in België steeds meer hotels, delicatessenzaken, restaurants en andere zaken voor de prijs-kwaliteit van BlendTea kiezen? Iets waar wij echt trots op zijn, want het zijn stuk voor stuk bijzondere adresjes die een bezoekje meer dan waard zijn! Daarom starten we bij BlendTea een nieuwe reeks op de blog waarin jullie al deze leuke zaken wat beter leren kennen. En om de reeks goed te starten, delen wij vandaag alvast enkele leuke adresjes! Vergeet ze zeker geen bezoekje te brengen én geniet van jouw BlendTea moment.

Hola te Hoeilaart

Ons eerste adresje bevindt zich in het midden van de prachtige Druivenstreek en nog specifieker in de gemeente Hoeilaart. En wie Hoeilaart zegt, zegt uiteraard HOLA! Ellen van Wambeke wist dat er iets ontbrak in de streek en daarom ging ze in augustus 2015 van start met een gloednieuw concept, waar je terecht kan voor lekkere en originele gerechten. Je ontdekt er een ruime kaart aan de lekkerste tapas, salades en pasta’s én de suggesties worden regelmatig aangepast. Je leert er nieuwe smaken en speciale combinaties ontdekken. Naast al dat lekkers is het er ook gewoon gezellig vertoeven. Je eet er in een gezellig kader in een ontspannen sfeer. Een aanrader!

www.holahoeilaart.be

Hola Hoeilaart

 

Waer Waters in Groot-Bijgaarden

Ons tweede adres brengt ons naar het mooie Groot-Bijgaarden. Op zoek naar een oase van rust? Dan ben je bij Waer Waters aan het juiste adres! En dat is niet gelogen: het is dan ook een van de meest uitgebreide wellnesscomplexen van België. Ze combineren het beste van beide werelden, want je kan er zowel ontspannen als jezelf inspannen. Eerst even de spieren losgooien in de fitness, en daarna genieten van een ontspannende sauna en een tasje BlendTea. Je kiest er uit een ruim aanbod van verschillende zwemvijvers, hamams, stoombaden en iedere dag vinden er tal van opgietsessies plaats. Een unieke ervaring!

www.waerwaters.com

Wear Waters Resort

 

Bapas in Temse

Temse heeft er een gloednieuw adresje bij: Bapas! Wie op zoek is naar de lekkerste biertjes en verrukkelijke tapas zit bij Bapas in Temse zeker goed. De kaart en suggesties worden regelmatig aangepast en de gerechtjes worden dagvers en met veel liefde klaargemaakt! Daarnaast kan je er uiteraard ook genieten van de lekkerste theesoorten van BlendTea. Bij Bapas is het echt gezellig tafelen en op het terras zijn ze helemaal klaar voor het WK! Op mooie zomerdagen is het er echt fijn zitten. Wat denk je, snel een bezoekje brengen? Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.

 

Bapas Temse

De Olijfboom in Brugge

Wie van culinaire delicatessen houdt en in Brugge of omstreken woont, weet dat hij of zij bij De Olijfboom moet zijn. Deze delicatessenzaak ligt in een van de lekkerste straatjes van Brugge (de Smedenstraat). Je vindt er onder andere meer dan 80 soorten olijfolie afkomstig uit verschillende landen. Daarnaast vind je er ook de lekkerste tapas, kruiden, pepers, azijnen en maaltijden.

Nog op zoek naar een mooi cadeau? Je vindt er de mooiste en lekkerste culinaire geschenken die steeds in prachtige kisten verpakt worden!

www.deolijfboom.be

Etalage De Olijfboom

 

Il Sapore Bornem/Puurs

Eenvoud, kwaliteit en gezelligheid: dat is waar Il Sapore in Bornem voor staat. Ze serveren er no-nonsense gerechten waarbij de kwaliteit en versheid van de producten centraal staan. De mix van de Italiaanse en Franse keuken kan iedereen bekoren en je kan er zowel terecht voor een snelle hap, lunch of een gezellig diner! In de zomer is het ook heerlijk vertoeven op het zonovergoten terras. Naast de pure en eerlijke keuken heeft Il Sapore een ruime kaart met de lekkerste Italiaanse wijnen, die je ook ter plekke kan aankopen om thuis van te genieten.

www.ilsaporebistrot.be

Il Sapore

 

Eatalia Temse

Last but not least: Eatalia in Temse. Een restaurant waar zowel groot als klein in de watten gelegd wordt. Je kan er gezellig tafelen met het hele gezin en geniet er van good food zoals pizza, pasta en Italiaanse specialiteiten. Eatalia is enorm kindvriendelijk, terwijl mama en papa genieten van een lekker diner, kiezen de kids uit de lekkere gerechten op het bambinomenu. Daarna kunnen ze in de speelruimte op de eerste verdieping ravotten! Op vrijdag, zaterdag en zondag is er zelfs een nanny voorzien die op de kinderen past. Een aanrader voor gezinnen! Het is er gezellig tafelen, zowel met als zonder kinderen.

www.eatalia-temse.be/

 Eatlia Temse

BlendTea: meer dan alleen thee

Het is fijn om te weten dat steeds meer partners kiezen voor de prijs-kwaliteit van BlendTea. We zijn meer dan alleen een theemerk en bieden graag een unieke ervaring aan. Hierbij staat de optimale smaakbeleving steeds centraal! We werken met de meest natuurlijke en beste ingrediënten, dat ruik en proef je.

Maar het gaat ons niet enkel om die optimale smaak, alles begint bij de theeblaadjes op het veld, die met veel passie geoogst worden door onze verbouwers. We investeren in verschillende projecten waarmee we de mensen achter onze thee kunnen steunen. Dit doen we op allerlei manieren. Zo gaan we bijvoorbeeld de strijd aan met ongeletterdheid en krijgen onze medewerkers medische bijstand. Allemaal kleine dingen die samen een grote impact hebben!

PS: kent u zelf nog een leuk adresje waar onze thee een meerwaarde voor kan betekenen?Laat het dan zeker even weten! Een horeca-login aanvragen is trouwens heel simpel via dit formulier: natuurlijke-thee.be/horeca/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here