login voor horecapartners

Bij BlendTea blijven we voortdurend vernieuwen met één doel: om onze klanten tevreden te stellen! We willen onze partners en klanten steeds ondersteunen met het juiste advies. Daarom stellen mij u met veel plezier onze nieuwe horecapagina voor! Hier vinden horecapartners alle prijzen en promoties. Wilt u BlendTea zelf ook graag inzetten voor uw zaak net zoals tal van andere restaurants, hotels en bedrijven? In dit artikel zetten wij de voordelen van de gloednieuwe horecapagina op een rijtje.

Vraag uw login aan

Een nieuwe pagina speciaal voor de horeca, dat vraagt uiteraard om de nodige toelichting. Via een persoonlijke login kunnen horeca-uitbaters alle horecaprijzen en promoties bekijken. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak, want u krijgt direct een duidelijk overzicht. En het enigste wat u moet doen, is een login aanvragen. Simpel, toch?

Vraag hier uw persoonlijke login aan.

Daarnaast denken wij graag met u mee hoe u BlendTea het beste kunt inzetten als troef voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en we komen met veel plezier langs om de verschillende theesoorten en mogelijkheden aan u voor te stellen!

Waarom voor BlendTea kiezen?

Wilt u uw klanten de ultieme thee-ervaring bezorgen? Maak kennis met ons ruim assortiment van warme en koude thee. Maar BlendTea is meer dan zomaar thee, wij bieden een buitengewone ervaring. Want bij ons staat de optimale smaakbeleving centraal. Zo wordt er enkel met natuurlijke én de beste ingrediënten gewerkt, altijd met respect voor de kwaliteit, de verbouwer en het productieproces. Daarnaast zijn de theezakjes 100% biologisch afbreekbaar en ultrasoon gezegeld. Hierdoor kan de smaak niet worden beïnvloed door papier, lijm, bleekwater en nietjes. Enkel het beste van het beste dus! Als horeca-uitbater wilt u uiteraard enkel het beste voor uw klanten.

Advies op maat van uw zaak

Naast het ruime aanbod denken we bij BlendTea graag in functie van de klant. Als gepassioneerde theeliefhebbers geven wij advies over het samenstellen van het assortiment en de presentatie naar klanten toe. Daarnaast is het zetten van de perfecte thee een kunst op zich. We geven telkens informatie mee over de juiste temperatuur van de theesoorten en de infusietijd. Zo kan u de beleving van uw klanten nog specialer maken!

Elke dag kiezen verschillende klanten verspreid over heel België voor de kwaliteit van BlendTea. U ook? Vraag dan snel een login aan!

PS: volg BlendTea zeker op Instagram en Facebook. Daar houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes én acties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here