verras jouw mama op moederdag

Het is weer zover: op zondag 13 mei zetten we alle lieve mama’s extra in de bloemetjes. Noteer deze dag alvast in je agenda zodat je dit zeker niet vergeet! Want op Moederdag toon je hoe graag jij je mama ziet én dit kan op verschillende manieren: een lekker ontbijtje op bed, een ontbijtmand aan de deur geleverd, een boeketje bloemen… Of zeg het met een leuk thee-cadeau van BlendTea! Nog geen cadeautje gekocht en is jouw mama een echte theeliefhebber? Wij zetten je alvast goed op weg met deze ideeën.

Een thee-abonnement voor extra plezier

Is jouw mama een echte theeliefhebber? Dan doe je haar zeker een groot plezier met een aangepast thee-abonnement. Dit is eens iets anders dan het jaarlijkse boeketje bloemen en op die manier kom je dus extra creatief uit de hoek. Op onze website kies je uit 6 verschillende abonnementen en dit is zeer simpel: Je kiest jouw favoriete abonnement en de frequentie (1, 2, 3, 6 maanden of 1 jaar). Wij doen de rest!  Op die manier geniet jouw mama gedurende de gekozen periode van verschillende theesoorten.

Luxe thee-geschenkdozen

Een mooie geschenkdoos is leuk om te geven én te krijgen. En het heeft ook een groot voordeel, want je doet op die manier verschillende smaken cadeau. Mamalief geniet dus van extra verrassing! Onze geschenkdozen bevatten 4 soorten thee en in totaal 20 stuks. Je kiest uit 5 verschillende smaken: Green, Black, Herbal, Exotic of Citrus.  Er is dus iets voor iedereen! Daarnaast kan je aan jouw geschenkdoos een persoonlijke boodschap toevoegen, wat het nog leuker maakt. Onze verschillende geschenkdozen vind je hier.

Geschenkdoosjes

Thee-accessoires voor de ultieme beleving

Thee is één ding, maar de juiste accessoires zorgen voor de ultieme beleving. Denk bijvoorbeeld aan een theetang voor losse thee, of een mok uit gehard glas. Thee komt beter tot zijn recht in een theeglas dan in een tas, zo maak je jouw thee-ervaring nog intenser! Bestel dit samen met een luxe geschenkdoos en dan kan mama onmiddellijk genieten van een heerlijk tasje thee.

Verfrissende home made ice tea

Wist je dat we bij BlendTea naast een groot assortiment aan warme thees ook home made ice teas hebben? Deze bevatten 50% minder suiker dan andere merken, waardoor er meer plaats is voor smaak. Onze ijsthee is lekker verfrissend, ideaal voor de zomer en lente. De drie verschillende smaken perzik, limoen en citroen zullen mama zeker kunnen bekoren.

Daarnaast maak je de ijsthee gemakkelijk zelf: Open de verpakking, voeg de inhoud toe aan de cocktail shaker met 25 cl water en een 5 tal ijsblokjes. Shaken maar! Als laatste nog wat fruit toevoegen voor versiering. Op die manier geniet jouw mama van een heerlijke ijsthee tijdens warme avonden!

 

Hoe jij je mama ook verrast, het belangrijkste is dat je niet met lege handen langsgaat. Aan alle mama’s: Gelukkige Moederdag wegens het volledige BlendTea-team.

Pssst: alle mama’s krijgen een leuke extra attentie bij hun bestelling. Wil jij voor jouw mama kans maken op een leuke prijs? Vertel ons dan waarom zij de allerliefste is en tag haar op onze Facebook of Instagrampagina in het moederdag-berichtje. Veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here