Mocktails en ijsthee

Donderdag 19 april was het zover: het allereerste BlendTea bloggerevent. Een primeur voor ons én dat maakte het natuurlijk extra spannend. Maar bij BlendTea delen we allemaal een grote passie voor thee en dit willen we het liefst met zoveel mogelijk mensen delen. Alles werd dan ook tot in het kleinste detail voorbereid om alle bloggers met veel plezier bij ons op kantoor te ontvangen. En een sfeervolle avond, dat werd het zeker!

Heb jij ons event gemist? Geen nood, wij vertellen je meer over deze geslaagde avond!

Assortiment ice tea

Waarom een BlendTea bloggerevent hoor ik je al denken. Daar hebben wij de perfecte reden voor! De lente is eindelijk in het land en dit leek ons het perfecte moment om het assortiment home made shaken ice teas voor te stellen aan pers en bloggers. Deze ice teas zijn niet alleen heel verfrissend, ze bevatten ook 50% minder suiker dan andere (commerciële) merken. Daardoor is er meer ruimte voor smaak. Onze ijsthees zijn dus gezonder en helemaal geschikt voor groot en klein!

Je kiest uit drie verschillende smaken:

  • Perzik: Dit is echt een absolute klassieker, in Italië kennen ze de deze thee ook wel als Tè Freddo Pesca in Italië. Dit is een mooie balans van zwarte thee met perzik.
  • Citroen: Deze ice tea biedt de verfrissende smaak van citroen en Ceylon thee.
  • Limoen: Deze ijsthee is een zomers frisse combinatie van groene thee met limoen.

Gezonder en verfrissend is de ice tea dus zeker! Maar wat vinden onze Belgische bloggers er nu van? Er was geen andere optie: onze ijsthees werden aan een uitgebreide smaaktest onderworpen. Alle bloggers kregen de kans om zelf hun ice tea te shaken en mochten deze afwerken met vers fruit naar keuze. Na al dat harde werk werden ze dan uiteindelijk beloond met een hun eigen verfrissende creatie. Dit smaakte naar meer, dat bleek ook uit de positieve respons! Na die eerste ice tea volgde al snel een tweede en daarna een derde want iedereen wou natuurlijk graag de verschillende smaken proberen.

Instructies

Heb je na het lezen van dit artikel ook zin gekregen in een lekkere en verfrissende ice tea? Het volledige assortiment vind je hier en maak je gemakkelijk zelf in drie stappen:

  1. Voeg 25 cl water toe aan een cocktail shaker
  2. Voeg de inhoud van de verpakking en een 5 tal ijsblokjes toe aan de shaker.
  3. Shaken maar!
  4. Optioneel: afwerken met wat vers fruit voor een prachtige presentatie.

 

Foto’s event

[masterslider id=”1″]

 

Benieuwd naar meer? Volg ons op Facebook & Instagram om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes en promoties. Of heb je zin om zelf een degustatie bij te wonen met collega’s, familie of vrienden? Dat kan, meer informatie vind je hier. Op naar een volgend geslaagd event!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here