Artisanale en huisbereide ice tea

De lente in één glas, dat zijn de huisgemaakte ijsthees van BlendTea.

Er zijn drie smaken: perziklimoen en citroen.

Deze zijn naast verfrissend ook natuurlijk, ze bevatten zo’n 50% minder suiker dan de commerciële ice tea!

Deze artisanale ice tea’s zijn niet enkel lekker, je maakt ze ook gewoon supersnel én gemakkelijk zelf. De inhoud van één verpakking samen met een 5 tal ijsblokjes en 25 cl water in een shaker, flink schudden en serveren in een glas naar keuze. Garneer indien gewenst met fruit & muntblaadjes. Lekker & fris !

Peach Iced Tea

 

De homemade iced tea is gemaakt van natuurlijke thee en vers vruchtensap.

Zo is de Green Lime Tea gemaakt van groene thee en limoensap. De Lemon Ice Tea bestaat uit cylon thee met citroensap en de Peach Ice Tea tenslotte is gemaakt met zwarte Chinese thee en het sap van Italiaanse perziken. Het productieproces bestaat uit het bekomen van een thee die op lage temperatuur wordt bereid om daarna via een strikt vertrouwelijk procedé tot poeder te worden omgevormd en dit zonder toevoeging van suikers of bewaarmiddelen. Gewoon puur natuur en dat proef je !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here