Lente theetjes Blend Tea

De lente is eindelijk hier! Na een lange winterperiode kunnen we weer genieten van aangename temperaturen. Een seizoenswisseling brengt opnieuw nieuwe smaken met zich mee. We passen onze gerechten aan, weg met die winterkost en hallo lente/ zomerse gerechten!  Daar hoort natuurlijk ook thee bij! Bij BlendTea hebben wij alvast genoeg inspiratie. Haal de lente in huis met deze lekkere theesoorten.

Milla

Wie Milla thee zegt, denkt ook onmiddellijk aan de lente. Het is een echte feel good-thee met tal van voordelen voor de gezondheid. Zo werkt het kalmerend en krampstillend, én is het goed tegen hoofdpijn. Deze thee is ook de perfecte aanvulling voor wat me-time want kamille zorgt voor de ultieme ontspanning. Dit kunnen we allemaal weleens gebruiken in onze drukke maatschappij, toch? Wat denk je, deze avond een heerlijk kopje Milla thee?   Onze Milla thee vind je hier.

Ingrediënten
Kamille, rozenbottel, sinaasappelschil, citroengras, citroen mirte, hibiscus en Nanah mint.

 

 

Vanilla Citrus

Onze Vanilla Citrus thee bevat een combinatie van rooibos en vanille. Beter kan het niet!  De smaken van deze thee vullen elkaar aan en vormen zo een mooi geheel. Wist je trouwens dat rooibos echt supergezond is? Het is rijk aan antioxidanten, vitamine C en is cafeïnevrij. De thee heeft een lichte hazelnoot afdronk én is echt ideaal voor het warme lenteweer!

Ingrediënten
Zuid- Afrikaanse rooibos, Bourbon vanillestukjes en kefhir lime aroma.

 

 

Sweet Almond

De Sweet Almond valt in de smaak bij jong en oud. Heb jij deze thee al geproefd? Dan weet je exact waarom. De geur van geroosterde amandelen én de smaak van stukjes appel, kaneel en hibiscusbloemblaadjes maken van deze thee een ultiem genot. De iets zoetere smaak is ook perfect voor de zoetekauwen onder ons.

Theeliefhebber of niet, deze thee kan iedereen bekoren. Geloof je het niet? Probeer het dan zeker eens zelf! Onze Sweet Almond vind je hier.

Ingrediënten
Kaneel, stukjes appel, geroosterde amandelschilfers en rode biet.

 

 

Japanese Cherry

Op zoek naar een delicate, groene thee? Dan is de Japanese Cherry iets voor jou. Deze mix van Sencha groene thee en Packlum witte thee is verrijkt met het aroma van Sakura kersenbloem. Wist je trouwens dat groene thee echt heel gezond is? Het zit boordevol antioxidanten, wat het DNA beschermt tegen vrije radicalen. Daarnaast is het goed voor hart en bloedvaten, is het goed voor de hersenen en helpt het ook bij stress en vermoeidheid. Ontdek de voordelen van groene thee zelf, meer informatie over onze Japanese Cherry vind je hier.

Ingrediënten
Sencha groene thee, Packlum witte thee, aroma van Sakura kersenbloesem.

 

 

Home made ijsthee

Last but not least: onze ijsthees mogen zeker niet ontbreken in de lente! Er zijn drie smaken: perzik, citroen én limoen. Welke je ook kiest, het zorgt altijd voor extra verfrissing bij warmer weer. Deze bevatten zo’n 50% minder suiker dan andere ice tea. En de bereiding is daarnaast ook nog eens gemakkelijk!

Bereiding

  • Giet de inhoud van het zakje en 25 cl water in een cocktail shaker. Dan is het tijd om te shaken!
  • Voeg wat ijsblokjes en extra fruit toe. De ijsthee is bijvoorbeeld heel lekker met een schijfje limoen of citroen.
  • En serveren maar!

Verwacht je bezoek? Vul een grote kan met ijsthee en ontvang jouw gasten in stijl.
Geniet van het zonnig weekend! En niet vergeten: genoeg hydrateren. 😉

Artisanale en huisbereide ice tea

 

Pssst: volg je BlendTea trouwens al op social media? Blijf op de hoogte op onze Facebook– en Instagrampagina.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here