In het hartje van Temse kan je sinds 3 maart bij Eatalia terecht, een budgetvriendelijk Italiaans familierestaurant. Zo’n kindvriendelijk concept ontbrak er nog in de buurt, het biedt echt extra waarde voor de regio. Uitbaters Geoffrey en Cindy verwelkomen er zowel groot als klein met open armen. Met hun jarenlange horeca-ervaring weten ze exact hoe ze klanten kunnen verrassen. Benieuwd wat Eatalia allemaal te bieden heeft en waarom het een bezoek meer dan waard is? Wij vertellen je er meer over!

Eerlijke keuken

Bij Eatalia vind je een ruim aanbod aan Italiaanse klassiekers waaronder pizza en pasta, maar je vindt er ook good food voor de ganse familie. Voor de kleinsten onder ons is er het Bambino menu waar je bijvoorbeeld kiest uit een lekkere macaroni, kippenboutjes uit de oven of een pizza op kinderformaat. Terwijl de kids lekker smullen genieten de ouders van een lekker drankje en wat appetizers als start van een mooie avond. De uitgebreide kaart biedt zoveel keuze, er is iets voor iedereen.

Met Eatalia brengen Cindy en Geoffrey ook een eerlijke en betaalbare keuken. Er wordt gebruik gemaakt van de meest verse én lekkere ingrediënten, en dit tegen een correcte prijs. Tegenwoordig betaal je echt véél geld op restaurant, maar daar doet Eatalia niet aan mee. Voor prijs-kwaliteit ben je hier zeker aan het juiste adres!

Naast een uitgebreide menukaart, heeft de drankkaart ook heel wat te bieden. We zijn dan ook heel blij dat wij met BlendTea deel mogen uitmaken van zo’n mooi concept. Bij Eatalia kan je onder andere de drie home made ice tea’s van BlendTea ontdekken en enkele van de warme theeën. Ontdek het assortiment zelf tijdens een bezoekje aan dit gloednieuw restaurant.

Amusement voor de kids

Terwijl jij van de intieme Italiaanse sfeer geniet, ravotten de kids erop los in de speelruimte op de eerste verdieping. Op vrijdag- en zaterdagavond én op zondag kunnen kinderen de Bambino Special ontdekken. Hierbij krijgen ze toegang tot de Deluxe speelruimte en op deze momenten is er zelfs een nanny die voor entertainment zorgt. De kinderen zijn er in goede handen want zo zijn er onder andere een speelpleinmonitrice en leerkracht aanwezig die zich bezighouden met de kids. Er zijn ook tal van activiteiten voorzien voor het nodige amusement. Naast al dit plezier genieten de kinderen bij hun Bambino Special ook van een bambinogerecht naar keuze, een bambino ijsje en alle drankjes zijn ook inbegrepen. Amusement verzekerd, zowel voor groot als klein!

Toch een beetje bezorgd? Geen nood, beneden kan jij de de kinderen volgen via een groot scherm. In de speelruimte zijn camera’s voorzien waardoor jij jouw speelvogels op de voet kunt volgen.

Adres

Wil jij Eatalia zelf ontdekken? Het restaurant bevindt zich op de Wilfordkaai nummer 23 in Temse en is een bezoek echt meer dan waard!

Openingsuren

Maandag, dinsdag gesloten.
Woensdag – donderdag: 12-21u.
Vrijdag- zaterdag: 12-22u.
Zondag: 12-21u.

www.eatalia-temse.be

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here