Bereidingstijd: 1 dag

Voor : 4 PERSONEN

Ingredinten :

  • 2 peren doyane of durando
  • 50 gr rietsuiker
  • 4 soeplepels acicia honing
  • 2 dl water
  • 20 gr Sweet almond
  • 4 soeplepels Griekse yoghurt
  • 2 soeplepels granola

Bereidingswijze :

1

Meng water samen met suiker, 2 soeplepels honing en thee en breng dit tot op het kookpunt.

 

2

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in een 4 tal stukken. Voeg deze toe in de kookpot gedurende 5 minuten. Van het vuur nemen en laten afkoelen.

 

3

Minstens 3 uur laten trekken, 1 dl van het sap tot de helft laten inkoken met de resterende honing.

 

4

Dit sap invriezen en elke 30 a 40 minuten doorroeren met een vork. Na 4 a 5 uur klaar om te serveren.

 

Smakelijk eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here