Leuke kerstcadeaus voor theeliefhebbers

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur. En de zoektocht naar de perfecte kerstcadeautjes begint! Dan is altijd weer de vraag: wat ga je voor je geliefden kopen? No worries, voor theeliefhebbers weten wij alvast raad! Ontdek hier de vier leukste kerstcadeaus voor echte theeliefhebbers.

1

Zeg het met een leuke geschenkdoos

Zeg nu zelf: iedereen krijgt graag een geschenkdoos. Het is leuk om te krijgen en om te geven. In de geschenkdoosjes zitten 4 soorten thee, elk doosje bevat 20 stuks. Je kiest er uit 5 verschillende smaken: Green, Black, Herbal, Exotic en Citrus. Wil je je cadeautje net nog iets persoonlijker maken? Via de webshop kan je een persoonlijke boodschap toevoegen! Het perfecte cadeau voor de echte theeliefhebbers. Je ontdekt het volledige aanbod hier.

Geschenkdoosjes

2

Kom verrassend uit de hoek met een abonnement

Nieuw op onze webshop zijn de verschillende abonnementen. Je kiest er uit 6 verschillende pakketten. Hierbij kies je voor een periode van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar. Gedurende die periode krijg je maandelijks een vast aantal theeën toegestuurd (dit is afhankelijk van het abonnement dat je kiest).

En psst: indien je voor 3, 6 of 12 maanden kiest, krijg je ook een extra cadeau. Bij een 3-maandelijks abonnement is dat een gratis Blend Tea mok, bij 6 maanden zijn dat 2 Blend Tea mokken en een zandloper. Als je voor een jaarabonnement kiest, krijg je er een gietijzeren theekannetje bovenop. Met zo’n pakket kom je zeker en vast verrassend uit de hoek! De verschillende abonnementen kan je hier ontdekken.

3

Accessoires voor een fijn theemoment

Bij een theemoment horen de juiste accessoires. Voeg daarom bij je geschenkdoos nog een leuke Blend Tea- mok uit gehard glas toe. Dit maakt de thee-ervaring nog intenser! Die mogen echt niet ontbreken in de kast van de echte theeliefhebbers. Onze accessoires vind je hier. 

Theetas-Blend-Tea

4

Ontdek het kennismakingspakket

Via ons kennismakingspakket leer je het beste van Blend Tea kennen. Ideaal voor de theeliefhebber die Blend Tea nog niet ontdekt heeft, want het pakket bevat maar liefst 21 verschillende smaken! Daarbovenop krijg je bij jouw volgende aankoop een gratis mok cadeau! Een prachtig geschenk.

Geschenk thee cadeau inspiratie

5

Onze luxe theedoos is het ideale geschenk

 

Wil je een cadeau geven die de gelukkige nooit zal vergeten? Kies dan voor onze luxe theedoos, die bevat maar liefst 90 zakjes thee. Is de doos na een tijdje leeg? Dan kunnen ze aan ons vragen om die te laten bijvullen, geen enkel probleem!

Shop met cashback

Wist je trouwens dat Blend Tea partner is van Cashback World? Via een gratis klantenkaart geniet je zo van cashback! Zo shop je je kerstcadeautjes nog voordeliger bij verschillende partners. Maak nu jouw gratis klantenkaart aan via de website en krijg per 100 euro aankoop 2% cashback en 1 Shopping Point. Veel shopplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here