nieuwe website

De voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website. Het was een periode van hard labeur en we zijn dan ook ongelofelijk trots dat we deze nu aan u mogen voorstellen! Online shoppen wordt zo nog gemakkelijker dan voordien. Benieuwd welke nieuwe functies toegevoegd werden? Lees dan snel verder!

Waarom een nieuwe website?

We hebben dus een nieuwe website, maar waarom? Tijden veranderen en ook BlendTea verandert mee. Daarbij werd onze website in een fris, groen nieuw jasje gestoken. We willen het nog gemakkelijker maken voor onze bezoekers en gebruiksgemak stond dus voorop. Met onze nieuwe website bieden we u op een snelle en overzichtelijke manier informatie aan. Klinkt goed, toch? Aan de blog werd ook een nieuwe look en feel gegeven. Om de twee weken komt er een artikel online met leuke acties, nieuwe producten en nog zoveel meer.

What’s new?

Pakketten

De website en blog hebben dus een nieuwe lay-out, maar daar houdt het niet bij op. Nieuw zijn ook de verschillende pakketten die beschikbaar zijn. Hierbij kiest u uit een abonnement per maand, per drie maanden, per zes maanden of per jaar. Gedurende die periode ontvangt u iedere maand vier verschillende soorten Wellness theeën (piramides).

Speciaal voor u hebben we ook een extra cadeau voorzien! Indien u kiest voor een driemaandelijks abonnement krijgt u er bovenop één gratis BlendTea theemok bijgevoegd, bij een zesmaandelijks abonnement zijn dit twee BlendTea theemokken en een zandloper, kiest u voor een jaarabonnement dan krijgt u er een gietijzeren theekannetje bij.

Promoties

Als klant van BlendTea kan u op regelmatige basis ook genieten van nieuwe promoties! Nog tot 31 december 2017 krijgt u 7% korting als u onze vier Wellness Theeën koopt.Daarnaast krijgt u ook een 1 + 1 gratis toegangsticket (ter waarde van €30) voor het Waer Waters Resort te Groot Bijgaarden.

Actie van de maand

Elke maand kiezen wij een leuke BlendTea-foto van onze klanten uit. Deel daarom uw BlendTea-foto op social media met de hashtag #blendteabelgium en maak kans op een leuke prijs! Good luck!

Actie van de maand

Er valt dus veel te beleven op onze nieuwe website. Neem gerust eens een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here