Waer Waters oase van rust

Must visit: Waer Waters, een unieke beleving

Voor een oase van rust moet je in Groot-Bijgaarden zijn. Daar kan je terecht bij Waer Waters, een totaalconcept op vlak van gastronomie, wellness en fitness. Dat dit een uniek concept is in Belgi, wordt onmiddellijk duidelijk: zowel voor ontspanning als inspanning ben je hier aan het juiste adres, en er valt veel te beleven. De oprichtsters, Sarah en Tamara Coppens, steken hun passie in het complex. Dat zie en voel je overal waar je kijkt. We zijn dan ook ontzettend fier dat iedere bezoeker onze thee kan proeven bij een bezoekje aan het complex. Vandaag vertellen wij je waarom een bezoekje aan Waer Waters echt de moeite is!

5-jarig bestaan

Dit jaar viert Waer Waters haar 5-jarig bestaan! Het ultieme moment om een bezoekje te brengen aan het complex. Wil je er even tussenuit? Kom dan tot rust in het wellnessresort: dat is 6000 m aan ontspanning in een uniek kader. Kies er uit een ruim aanbod, zo is er een gedeelte met en zonder badkledij en kan je zowel buiten als binnen terecht. Er zijn verschillende stoombaden, sauna’s, zwemvijvers, hamams en nog zoveel andere dingen te ontdekken. Iedere dag vinden er verschillende opgietsessies plaats die voor een unieke beleving staan.

Naast het ruime aanbod aan welnessarrangementen ben je hier ook aan het juiste adres voor een gastronomische beleving. Je kiest er uit de verschillende restaurants: O live, O bergine en O so Sweet. Of je nu zin hebt in tapas, een uitgebreide lunch of een frisse salade, je vindt het er allemaal.

Een cadeau speciaal voor jou

We zijn trots dat Blendtea deel mag uitmaken van dit prachtige totaalconcept! Tijdens een bezoek aan het complex geniet je in alle rust van een van onze theesoorten. Maar er is meer: ga langs bij Waer Waters en ontvang bij je verjaardag een Blendtea- mok cadeau, een zakje overheerlijke thee en 6,99 euro korting bij jouw volgende aankoop op onze webshop.

Redenen genoeg om Waer Waters te bezoeken, toch?
www.waerwaters.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here