Hobbykok+ het platform voor hobbykoks

Zondag 3 december vond de lancering van Hobbykok+ plaats. Iedereen mocht kennismaken met de veelzijdigheid van de website, de pure en kwaliteitsvolle producten en natuurlijk de man achter het concept, Nicolas Coomans. Hij kan via dit platform zijn culinaire droom waarmaken. We zijn trots dat BlendTea deel mag uitmaken van dit mooi verhaal! Waarom Hobbykok+ het perfecte platform is voor de rasechte hobbykoks? Dat lees je hier.

Pure, eerlijke producten

Op hobbykokplus.be vind je de beste ambachtelijke producten. Nicolas is steeds op zoek naar nieuwe topproducten voor het assortiment. Tijdens de lancering mochten we al kennismaken met enkele topproducten van eigen bodem. Zo zijn ook de producten van Nougat Feliz te koop, die volledig handgemaakt zijn in België. Deze nougat wordt op artisanale wijze gemaakt, een echte aanrader voor de zoetekauwen onder ons! Daarnaast mochten we ook kennismaken met de lekkere micro groenten, superieure olijfolies en tal van andere topproducten.

Zoveel meer dan producten

Op Hobbykok+ vinden hobbykoks meer dan alleen producten. Het is echt de place to be voor recepten, tips & tricks, maar ook voor workshops en degustaties. Daarnaast kan je zelfs huisgemaakte gerechten bestellen bij hobbykoks uit jouw buurt. Op de kaart zie je in een oogopslag waar de verschillende koks gevestigd zijn en wat zij jou kunnen bieden. Geen zin om te koken? Dan bestel je jouw gerecht online. Als dat niet gemakkelijk is? Verder kan je je ook zelf aanmelden en gerechten aanbieden. Ook in het digitale kookboek kan elke hobbykok zijn eigen recepten toevoegen.

Huiskamerrestaurants

Nicolas heeft op zijn website ook een nieuw concept gelanceerd: huiskamerrestaurants. Het is een feit dat steeds meer mensen bewust ervoor kiezen om zorgeloos thuis te dineren. Via Hobbykok+ kan je in contact komen met tal van chefs/ hobbykoks die bij jou op locatie komen koken (homecooking) of je kan ook gezellig bij de chef thuis dineren. Als hobbychef mag je jaarlijks max 5100 euro bijverdienen, dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in!

Theedegustatie

Zin om een echte theedegustatie mee te maken? 21 december 2017 organiseert Nicolas een theedegustatie in FoodBar Margil in Brugge met uiteraard lekkere BlendTea thees! Je wordt er helemaal ondergedompeld in de wereld van thee en leert er alles over de verschillende fasen van de theeverwerking. Daarnaast krijg je 12 soorten van onze thee te proeven en leer je het belang van water, infusietijd en de benodigdheden. Na de workshop kan de thee aangekocht worden en geniet je ook nog van een extra korting + een leuk aandenken!

Meer informatie vind je hier: hobbykokplus.be/workshops/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here