De BlendTea horeca adresjes

Ons klein landje heeft heel wat te bieden, ook op het vlak van horeca. Bij Blend Tea leveren we thee aan horecazaken in België, zo helpen wij om het theemoment van hun klanten nog specialer te maken. Het grote voordeel: we komen op heel wat plaatsen én genieten van al dat lekkers. Vandaag zetten we graag enkele van onze horeca-partners in de kijker. Schuif je voetjes onder tafel bij een van deze topadressen in eigen land!

Hangaar 220 Waasland Shopping Center

Na een dagje winkelen is het fijn om onze voeten wat te laten rusten. En van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger… Zin in een deluxe ontbijt, een stevige lunch of uitgebreid diner? Dan zit je bij Hangaar 220 in Waasland Shopping Center goed. Hier kan je terecht voor een lekker tasje thee of koffie met gebak of heerlijke Belgische klassiekers. Een topbrasserie waar je van een uitstekende prijs-kwaliteit geniet. Het is er gezellig en de bediening is altijd top!

Meer informatie vind je hier.

HOLA in Hoeilaart

Of je nu zin hebt in een heerlijk kopje thee of graag uitgebreid tafelt, HOLA biedt je een unieke ervaring. Het is er aangenaam vertoeven in het gezellig interieur en gastvrijheid staat centraal. Gastvrouw Ellen verwelkomt je met open armen én zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Het concept is simpel: je kan zowel kiezen voor foodsharing, waarbij je tapas deelt, of ga voor een volwaardige maaltijd. In de keuken staat een echte Aziatische chef, die aan elk gerecht een originele touch geeft. Onze favoriet? Het libanees brood met hummus en de mosselen in curryroom.

www.holahoeilaart.be

Hola in Hoeilaart tapasbar

Sabroso in Belsele

Op weg naar het werk of een afspraak? Spring dan zeker eens binnen bij Sabroso in Belsele. Of je nu een grote of kleine honger of een ‘goestingske’ hebt, hier vind je de lekkerste krokante broodjes, sandwiches, dagsoep en koffiekoeken. De reviews liegen er niet om: volgens veel mensen zijn het de beste broodjes uit de omgeving en daar komen ze graag voor terug. Een topadresje! En pssst: zie jij onze geschenkdoosjes hier ook stralen op de toog? 🙂

Meer informatie vind je op de Facebookpagina.

Sabroso Belsele
Sabroso Belsele

Patisserie Lanssens in Lokeren

In het jaar 1999 nam Wim Lanssens de patisserie- zaak van zijn papa over, zijn vader begon dertig jaar eerder met een eigen zaak op de Markt van Lokeren. Wim is dus letterlijk tussen de gebakjes geboren en dat voel én proef je. Het zijn nog echte patissiers die de kunst perfect beheren. Het assortiment is echt ruim, zo vind je er een groot aanbod aan taarten, gebakjes, fingerfood, roomijs, dessertkoekjes, pralines en fingerfood. Om je vingers bij af te likken! 🙂 Dat vond magazine ‘SMAAK’ ook, want zij bekroonde het werk van Wim met een ster. Een aanrader!

http://www.patisserie-lanssens.be/

Patisserie Lanssens lokeren
Patisserie Lanssens

Hotel Gosset in Groot-Bijgaarden

Last but not least: Hotel Gosset in Groot- Bijgaarden. 48 prachtige driesterrenkamers, een gezellige brasserie en verschillende vergader- en seminariefaciliteiten, zo kan je dit hotel het beste omschrijven. In de brasserie en bar ontdek je de klassieke Vlaamse keuken en deze topgerechten worden aangevuld met seizoenssugesties. Het is er aangenaam tafelen in een gezellig kader en bij mooi weer geniet je van een heerlijke lunch op het zonovergoten terras.

https://www.gosset.be/

Hotel Gosset groot-bijgaarden
Hotel Gosset

Blijf je graag op de hoogte van de laatste acties, nieuwtjes en recepten?  Volg ons dan zeker even op Facebook of Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here