verras jouw special one

Valentijn: de dag van de liefde én het moment waarop je jouw special one eens extra in de watten kan leggen! Maar wie zegt dat we de liefde enkel op Valentijn moeten vieren? Deze volledige week staat in het teken van de liefde. Maak er daarom een gezellig weekend van en verras jouw special one met een leuke dag. Geen inspiratie? No worries, wij hebben alvast de leukste ideetjes verzameld om je op weg te zetten. Met deze tips scoor je ongetwijfeld.

Dé klassieker: zeg het met een ontbijtje op bed

Valentijn viel dit jaar op een doordeweekse dag en net daarom vier je gewoon best in het weekend. Dé klassieker is natuurlijk het ontbijt op bed. Verras jouw geliefde met een lekker versgeperst fruitsapje, wat krokante pistoletjes, een vers sneetje brood en lekker beleg. En als afsluiter een lekker tasje thee van BlendTea uiteraard! Voor de liefhebbers van zoet is er de Sweet Almond, of ga voor de Vanilla Citrus. Het volledige assortiment bekijk je hier. Of mag het wat origineler? Verras jouw special one met een gezellige picknick ’s avonds bij kaarslicht.Tip: Wel dekentjes voorzien!

 

Er even tussenuit

In het weekend hebben we tijd voor een klein reisje. Boek voor jouw geliefde een gezellige kamer in een prachtig hotel, om er toch samen eventjes tussenuit te zijn. Of kies voor een leuke avond in een wellness met een lekker dinertje! Een top wellness is Waer Waters: een totaalconcept op vlak van gastronomie, wellness en fitness. In deze blog lees je er alles over. En wist je dat de verschillende thees van BlendTea daar ook verkrijgbaar zijn? Zo geniet je van een ontspannend dagje én lekkere thee. Een prachtig weekend verzekerd!

 

 

Love Seats bij de film

Een love seat, een goede film en heerlijke snacks: wat moet je nog meer hebben? Op dit moment speelt bijvoorbeeld de film Fifty Shades Freed, het ideale moment om eens lekker naast elkaar te kruipen! Niets gezelliger dan een avondje uit naar de bioscoop.

Maak het thuis gezellig met een lekker diner

Tip nummer 4 is waarschijnlijk wel de beste. Er is niets beter dan wat quality time at home. Verras jouw geliefde daarom met een lekker diner! Op de blog vind je heerlijke recepten op basis van thee, die je ongetwijfeld genoeg inspiratie geven. Om je al op weg te zetten, hebben we enkele van onze favoriete gerechten verzameld:

  • Als voorgerecht: Haring, kingcrab, artisjok met pesto van groene thee ‘Gunpowder’. Het recept vind je hier.
  • Daarna een een tagliatelle van ijsbergsla, cappuccino van kokos en geroosterde theecrush, klik hier voor het recept.
  • En om af te sluiten een overheerlijke cake met dadels, chocolade en groene thee waarvan je het recept hier vindt.

Februari is natuurlijk ook nog steeds de maand van Tournée Minérale en thee is de perfecte vervanger voor alcohol. Dit is het geschikte moment om met een gezonde levensstijl te beginnen. We zitten in de helft van Tournée Minérale, kan jij ook nog wat inspiratie gebruiken? Lees dan zeker het blogartikel waarin we de lekkerste alternatieven voor alcohol voor je op een rijtje zetten!

Ga jij dit weekend ook jouw special one in de watten leggen? Laat het ons weten!
Wist je trouwens dat je BlendTea ook op Instagram en Facebook kunt volgen? Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here